ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΟ ELC

Στο ELC παραδίδονται μαθήματα Πληροφορικής σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις διάφορες επιλογές ως προς τις ημέρες και ώρες.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Ε-Kids (άνω των 8 ετών)

Τα E-Kids είναι προγράμματα απόκτησης βασικών γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών μέσα από ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό επίπεδο γιατί προετοιμάζει τα παιδιά για το επόμενο τους βήμα που είναι οι εξετάσεις για τα διπλώματα ECDL.

ECDL (άνω των 10 ετών)

Το ECDL (European Computer Driving License) είναι το πιο ξακουστό και φημισμένο δίπλωμα στον χώρο των πιστοποιήσεων υπολογιστών. Οι εξετάσεις ECDL είναι απαραίτητο προσόν για το σχολείο αλλά και για την εξασφάλιση θέσης εργασίας στον δημόσιο, ημικρατικό και ιδιωτικό τομέα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ELC;

  • Τα μαθήματα γίνονται στο κτίριο του ELC όπου δίνεται η δυνατότητα να συνδυαστούν με το μάθημα των αγγλικών για την καλύτερη διευκόλυνση μαθητών και γονιών.
  • Μειωμένα δίδακτρα για υφιστάμενους μαθητές αγγλικών.
  • Τα ποσοστά επιτυχίας των εξετάσεων αγγίζουν το 100%.
  • Οι εξετάσεις για τα διπλώματα του ECDL θα πραγματοποιούνται στο δικό μας εγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο στο κτίριο του ELC χωρίς καμία ταλαιπωρία.
  • Τα μαθήματα Πληροφορικής γίνονται από εξειδικευμένο καθηγητή με πιστοποίηση επαγγελματία εκπαίδευσης CTP (Certified Training Professional).
  • Δωρεάν πρακτική εξάσκηση σε εκατοντάδες ερωτήσεις προσομοίωσης DEMO (δείγματα εξετάσεων), έτσι ώστε να είναι έτοιμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις εξετάσεις τους.

Text content goes here…